Vacature student-stagiaire

logo.png

zoekt

enthousiaste student-stagiaires (m/v)

BRight Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor voor advies, bemiddeling en procedures op het gebied van het Intellectuele Eigendom, ICT, Privacy en Commerciële Contracten.

BRight Advocaten heeft altijd plek voor een enthousiaste rechtenstudent die in de eindfase van zijn of haar studie is en graag kennis wil maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. Voorwaarde is een aantoonbare interesse in intellectuele eigendom, IT en/of verbintenissenrecht en het gevolgd hebben van vakken op minstens één van deze gebieden.

Tijdens de (twee maanden durende) stage draai je volledig mee in onze praktijk en ga je mee naar zittingen, besprekingen met cliënten en zit je bij een van onze advocaten op de kamer. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en aan het einde van je stage een beoordeling.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij een jong, gespecialiseerd advocatenkantoor met een prettige werksfeer en informele verhoudingen, stuur dan een brief met je CV en cijferlijst aan Lotte van Gorp: lvgorp@bright-advocaten.nl.

Voor aanvullende informatie of vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Lotte van Gorp op 076 – 53 000 50. Je kunt ook onze website raadplegen: www.bright-advocaten.nl.

Auteur: Lotte van Gorp
Datum: 24 november 2017

Laatste nieuwsberichten

IPad vs. Mi Pad: verwarringwekkend?

Xiaomi, een Chinees tech-bedrijf, verkoopt onder andere telefoons en tablets. Voor haar tablet-reeks probeerde ze het merk MI… Lees meer

Als bestuurder van een bv kunt u in persoon aansprakelijk zijn bij inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht

Het kan gebeuren dat uw bv aansprakelijk wordt gehouden voor schade geleden door een wederpartij door toedoen van uw… Lees meer

Is iedere foto auteursrechtelijk beschermd?

Regelmatig schrijven we over auteursrechtelijk beschermde foto’s en het feit dat u deze foto’s niet zomaar zonder toestemming… Lees meer