Vacature student-stagiaire

logo.png

zoekt

enthousiaste student-stagiaires (m/v) voor de maanden
augustus-september en oktober-november 2018

BRight Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor voor advies, bemiddeling en procedures op het gebied van het Intellectuele Eigendom, ICT, Privacy en Commerciële Contracten.

BRight Advocaten heeft altijd plek voor een enthousiaste rechtenstudent die in de eindfase van zijn of haar studie is en graag kennis wil maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. Voorwaarde is een aantoonbare interesse in intellectuele eigendom, IT en/of verbintenissenrecht en het gevolgd hebben van vakken op minstens één van deze gebieden.

Tijdens de (twee maanden durende) stage draai je volledig mee in onze praktijk en ga je mee naar zittingen, besprekingen met cliënten en zit je bij een van onze advocaten op de kamer. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en aan het einde van je stage een beoordeling.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij een jong, gespecialiseerd advocatenkantoor met een prettige werksfeer en informele verhoudingen, stuur dan een brief met je CV en cijferlijst aan Lotte van Gorp: lvgorp@bright-advocaten.nl.

Voor aanvullende informatie of vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Lotte van Gorp op 076 – 53 000 50. Je kunt ook onze website raadplegen: www.bright-advocaten.nl.

Auteur: Lotte van Gorp
Datum: 24 november 2017

Laatste nieuwsberichten

PAS OP: wie twee strepen in zijn merk gebruikt, riskeert de toorn van Adidas

Kleding van de Duitse sportartikelenfabrikant Adidas herkent iedereen aan de drie iconische strepen. Het merk is wereldwijd… Lees meer

Moet ik een geretourneerd product met gebruikssporen accepteren?

Als webshophouder kan het je geregeld overkomen. Een klant koopt een artikel en zendt deze binnen 14 dagen retour. Het artikel… Lees meer

Wat je moet weten voordat je de ‘hype-app’ Vero gaat gebruiken

Een hit of een hype? In elk geval is Vero een ‘nieuw’ social media platform, welke de strijd wil aangaan met de Facebooks en… Lees meer