Vacature student-stagiaire

logo.png

zoekt

enthousiaste student-stagiaires (m/v) voor de maanden
augustus-september en oktober-november 2018

BRight Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor voor advies, bemiddeling en procedures op het gebied van het Intellectuele Eigendom, ICT, Privacy en Commerciële Contracten.

BRight Advocaten heeft altijd plek voor een enthousiaste rechtenstudent die in de eindfase van zijn of haar studie is en graag kennis wil maken met de praktijk van een gespecialiseerd advocatenkantoor. Voorwaarde is een aantoonbare interesse in intellectuele eigendom, IT en/of verbintenissenrecht en het gevolgd hebben van vakken op minstens één van deze gebieden.

Tijdens de (twee maanden durende) stage draai je volledig mee in onze praktijk en ga je mee naar zittingen, besprekingen met cliënten en zit je bij een van onze advocaten op de kamer. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en aan het einde van je stage een beoordeling.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij een jong, gespecialiseerd advocatenkantoor met een prettige werksfeer en informele verhoudingen, stuur dan een brief met je CV en cijferlijst aan Lotte van Gorp: lvgorp@bright-advocaten.nl.

Voor aanvullende informatie of vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Lotte van Gorp op 076 – 53 000 50. Je kunt ook onze website raadplegen: www.bright-advocaten.nl.

Auteur: Lotte van Gorp
Datum: 24 november 2017

Laatste nieuwsberichten

Wanneer de inzet van een look-a-like een duur geintje wordt

Een look-a-like van een beroemdheid gebruiken voor je commercial klinkt verleidelijk, maar kan grote financiële gevolgen hebben.… Lees meer

Waarom is er GEEN verwarringsgevaar tussen AppComm en AddComm?

Verwarringsgevaar tussen sterk op elkaar lijkende handelsnamen, we schreven er al vaker over. In principe geldt: indien de namen… Lees meer

De 6 meest voorkomende datalekken en tips om deze te vermijden

Sinds 2016 geldt de meldplicht datalekken. Deze wet regelt dat je een datalek moet melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens,… Lees meer