Mr. Cheryll van Weert

Gedreven juriste en creatieve fashionista

Specialisatie
Cheryll’s affectie voor haar twee passies, fotografie en recht, hebben geleid tot de specialisatie intellectueel eigendomsrecht. Het schrijven van een masterscriptie over fotografie in het intellectuele eigendomsrecht kwam daarom niet als een verrassing. Haar interesse en achtergrond in fashion zet zij vakkundig in en komt bij veel situaties goed van pas.

Kwaliteiten
Ze is een enthousiaste, communicatief vaardige teamplayer. Analyseren en structureren van complexe juridische zaken doet ze met veel passie. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg en weet met haar creatieve blik vaak buiten de bestaande kaders te denken.

Vrije tijd
Tijdens haar rechtenstudie heeft Cheryll ook een succesvolle business in de fotografie opgezet. Als jonge, creatieve en enthousiaste ondernemer heeft zij oog voor interessante samenwerkingsverbanden en vindt ze het belangrijk om ontwikkelingen en het belang van digitale media en reclame op de voet te volgen. Haar autodidacte instelling komt in haar vrije tijd onder andere tot uiting in het ontwerpen van tijdschriften en websites.