Over BRight Advocaten

Scherp en gespecialiseerd. Analytisch en oplossingsgericht. Snel, duidelijk en grondig. Zó helpen wij innovatieve bedrijven, vaak met een focus op retail, fashion en lifestyle. En wij geven u natuurlijk direct helderheid over kosten, risico’s en kansen. Dat is BRight Advocaten, verfrissend eigentijds.

Pleitbezorgers van de nieuwe advocatuur

Innovatie en duurzaamheid zijn de motoren van de economie. Producten worden voortdurend vernieuwd én gekopieerd. U heeft dus alle reden om als bedrijf waakzaam te zijn. En dat is precies waar BRight Advocaten u bij helpt. Als juridisch adviseur, sparringpartner of aan uw zijde tijdens gerechtelijke procedures.

Juridische ondersteuning is essentieel voor een gezonde en efficiënte bedrijfsvoering. Onze expertise richt zich daarbij op:

Klik op een expertise om hier meer over te lezen.

Met trots mag BRight Advocaten zich tot de top van Nederland rekenen. Onze advocaten zijn kennisleider binnen het Intellectueel Eigendomsrecht en hebben een respectabele staat van dienst in zaken voor toonaangevende (innovatieve) bedrijven. Grote kans dat u ook informatieve publicaties van ons tegenkomt.

Ook voor ons is innovatie bekend terrein. De aanpak waar we voor staan past naadloos binnen de nieuwe advocatuur. De advocatuur waar u direct helderheid krijgt over de kosten, eventuele risico’s en uw kansen. En waarbij u terecht mag vertrouwen op nauwe betrokkenheid, scherp meedenken en doeltreffend handelen. Echte verbinding, daar gaat het om. Want dat creëert waarde in de samenwerking die wij met u aangaan. Alles bij elkaar blijkt het steeds weer een aanpak waar onze zelfbewuste klanten zich in herkennen.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking of neem contact op via het contactformulier.